Nederlands fabrikaat Pasvormgarantie Handgemaakt

Podo Capelle is een Podologie en Medisch pedicure praktijk. Wij zijn een praktijk gericht op houding en voeten. U kunt bij ons terecht voor steunzolen, op maat gemaakte slippers, houding- en voetafwijkingen, ortheses, nagelbeugels en voetbehandelingen voor zowel medisch als niet medisch.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met tijd en aandacht voor de patiënt. Voeten en houding is onze passie en dat brengen wij graag over op de patiënt. Wij nemen de tijd om te luisteren en u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.

In onze webshop kunt u zelf uw sandaal of op maat gemaakte slipper samenstellen, in de door u gewenste kleur of model. wij meten alleen slippers aan als u door ons op maat gemaakte zolen heeft. Dit doen wij omdat we zeker willen weten dat de elementen die we in de zool hebben aangemeten het juiste effect hebben en wij de sandaal niet meer kunnen corrigeren als deze is gemaakt. Wij meten de sandalen handmatig voor u op, hiervoor plannen wij dan ook een consult in.

Op onze website www.podo-capelle.nl staat alle informatie omtrent onze diensten, wilt u echter toch iemand spreken dan is dit uiteraard ook mogelijk. U kunt ons bereiken op telefoonnummer, of via onze mail info@podo-capelle.nl. Wij staan u graag te woord.