Nederlands fabrikaat Pasvormgarantie Handgemaakt

Wilt u Sandalinos dealer worden?

Bent u een voetspecialist en heeft u interesse om onze producten aan uw klanten aan te bieden? Neem dan gerust contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Alle producten van Sandalinos® worden met de grootste zorg samengesteld en vervaardigd. Wij streven er naar om te werken met de beste materialen en producten om een zo goed mogelijk product te leveren.

Sandalinos Online Designtool

Op de dealer site vindt u een eenvoudig orderformulier voor de sandalen met ons unieke online designtool. Hiermee kunt u direct een ontwerp maken, bewaren of een bestelling plaatsen. In de site is tevens de mogelijkheid ingebouwd om online een scan van de voet te maken zodat u alle gegevens overzichtelijk op 1 plek kunt verzamelen.

Overzichtelijk werken

In uw persoonlijke omgeving ziet u een volledig overzicht van de bestelde, afgeleverde of openstaande orders. Tevens kunt op elk ogenblik inzien wat de status van de productie van een sandaal of inlegzool is, of welke gegevens ontbreken om het productieproces te kunnen starten.

Snel op weg!

Door de logische opzet van de designtool kunt u eenvoudig en snel aan de slag! Na het invoeren van alle orderinformatie word u door middel van de status-indicator op de hoogte gebracht van eventueel ontbrekende informatie.

Sandalinos niet voor sandalen alleen!

U kunt bij PLHW ook terecht voor het online bestellen van uw steun- en inlegzolen. Hiervoor is een apart orderformulier in uw eigen omgeving is terug te vinden.

Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het vervaardigen van steun- en inlegzolen, sandalen en supplementen voor de Orthopedische schoentechniek, Podotherapie en Podologie opgebouwd.

Materiaalkeuzes en constructietechnieken zijn gebaseerd op deze uitgebreide ervaring en stellen ons in staat de hoogst mogelijke kwaliteit te selecteren voor het productieproces. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit in draagcomfort èn kwaliteit bieden!

Mocht u eens een kijkje willen nemen op onze productie-afdeling, laat u het ons gerust weten.