Nederlands fabrikaat Pasvormgarantie Handgemaakt

Dealers in beeld

Mogen wij even een aantal dealers aan u voorstellen? Onze dealers zijn de ambassadeurs van Sandalinos®. Wij laten hun graag aan het woord over hun ervaringen met de producten van PLHW. Wie zijn zij en waarom werken zij met Sandalinos®, dat kunnen zij u het beste zelf uitleggen. 

Boudesteijn Schoenen

Boudesteijn Schoenen in Krimpen aan den IJssel is een familiebedrijf en nummer 1 in de regio. Het is een ideale combinatie van schoenen en steunzolen op één locatie.

Richard Boudesteijn is Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut en is geregistreerd in het kwaliteitsregister van Kabiz en stichting Loop. Ook kan hij bij de meeste zorgverzekeraars declareren. Richard weet alles af van voet- en houdingsproblemen. In een kennismakingsgesprek wordt het probleem van de cliënt besproken. Hierna volgt een onderzoek van uw voet en houding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste aanmeet- en productietechnieken in combinatie van een geavanceerd softwaresysteem. Er wordt geanalyseerd wat de vermoedelijke oorzaak is van de pijn die u ervaart.

Hij neemt de tijd om naar u te luisteren en kijkt verder dan alleen de lichamelijke oorzaken van je probleem. Indien nodig verwijst hij iemand door naar een fysiotherapeut, orthopeed, pedicure of andere beroepsgroep uit zijn netwerk.”

Afbeelding

‘Ik ben buitengewoon enthousiast over de nieuwe online shop in shop van Sandalinos waarin ik het assortiment van Sandalinos kan aanbieden dat het best past bij mijn klanten.’

- Richard

Podozorg Almere

Voor elke voetklacht de optimale oplossing op maat

Podozorg Almere is onderdeel van Podozorg Nederland en van het Hielpijncentrum Almere.Hier werken wij samen met meerdere disciplines, zoals fysiotherapeuten, orthopedisch chirurgen en medisch pedicures, aan uw herstel. Veel voorkomende voetproblemen zijn pijn in de voorvoet en de hiel.

Ook klachten in de knieën en rug kunnen een relatie hebben met uw voeten. Deze klachten kunnen veel hinder geven bij uw dagelijkse activiteiten of werkzaamheden. Het is fijn om te weten dat deze klachten vaak goed behandeld kunnen worden bij Podozorg.

Wij nemen de tijd voor u, uw voetprobleem wordt besproken en uw voeten worden uitgebreid onderzocht. Bij het onderzoek gebruiken we de modernste onderzoeksapparatuur, bijvoorbeeld drukmatanalyse of echografisch onderzoek. Op basis hiervan geven wij u advies, een behandeling en/of verwijzen wij u door.

Bezoek onze Podozorg praktijk in Almere. Deze praktijk wordt geleid door (register) podologen en Ellie Sluijter en Bianca Moll en podotherapeut Roy Gieling.
Afbeelding

“Wij horen veel enthousiaste verhalen van onze cliënten over Sandalinos. Zoals bijvoorbeeld: Mooie oplossing voor de zomer! Mijn eigen steunzool en toch een leuke design slipper! Als dealer zijn wij ook uitermate tevreden over dit mooie product.”

- Bianca 

Podo Capelle

Podo Capelle is een praktijk voor Register Podologie en medisch pedicure behandelingen. Bij ons kunt u terecht voor voet en houdingproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in steunzolen, ortheses, nagelbeugels en voetbehandelingen. Wij werken met de meest geavanceerde technologieën om de steunzolen aan te meten.
 
Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en tot een goed onderzoek en resultaat te komen, tevens werken wij met andere disciplines samen om tot het gewenste resultaat te komen. Bij Podo Capelle staat service hoog in het vaandel en nemen wij de tijd voor u.
 
Wij hebben 3 locaties: Westmaas, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Afbeelding

‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Podolab en uitermate tevreden over de online shop van sandalinos. De sandalen meten we op maat aan, ik hoor alleen maar positieve verhalen van de mensen die op sandalinos lopen in de zomer.’

- Sandra

Anne podotherapie

Anne podotherapie is een onafhankelijke en kleinschalige podotherapie-praktijk in het Noord-Brabantse Schijndel en viert dit jaar haar vijfjarig jubileum! In de vijf jaren dat de praktijk nu actief is, is er veel tijd gestoken in innovatie en ontwikkeling, waarbij de kwaliteit van het onderzoek en de therapie altijd centraal staat. Naast echografisch onderzoek, het biomechanisch looplab en 3D-geprinte zolen, is ook de samenwerking met Sandolinos één van de nieuwe ontwikkelingen bij Anne podotherapie.'Toen we steeds vaker de vraag kregen of we ook maat-slippers/-sandalen konden aanbieden, hebben we in Sandalinos onze partner gevonden', vertelt eigenares Anne van de Wijdeven. 'Net als wij, biedt ook Sandalinos kwaliteit en expertise. Je ziet dit terug in de ambachtelijk op maat gemaakte slippers en sandalen! Wij zijn ontzettend tevreden en hopen heel veel van onze patiënten pijnvrij en met frisse voeten de zomer door te helpen!'

Afbeelding

‘Toen we steeds vaker de vraag kregen of we ook maat-slippers/-sandalen konden aanbieden, hebben we in Sandalinos onze partner gevonden. Net als wij, biedt ook Sandalinos kwaliteit en expertise.’

- Anne

Dealer worden?

Sandalinos is PLHW’s eigen merk. Sandalinos sandalen zijn speciaal voor u als Podoloog of Podotherapeut ontwikkeld voor uw klanten. De sandalen van Sandalinos zijn een perfecte aanvulling op het therapieplan.
Kom meer te weten