Nederlands fabrikaat Pasvormgarantie Handgemaakt

Dealers in beeld

Mogen wij even een aantal dealers aan u voorstellen? Onze dealers zijn de ambassadeurs van Sandalinos®. Wij laten hun graag aan het woord over hun ervaringen met de producten van PLHW. Wie zijn zij en waarom werken zij met Sandalinos®, dat kunnen zij u het beste zelf uitleggen. 

Boudesteijn Schoenen

Boudesteijn Schoenen in Krimpen aan den IJssel is een familiebedrijf en nummer 1 in de regio. Het is een ideale combinatie van schoenen en steunzolen op één locatie.

Richard Boudesteijn is Registerpodoloog en Podoposturaal therapeut en is geregistreerd in het kwaliteitsregister van Kabiz en stichting Loop. Ook kan hij bij de meeste zorgverzekeraars declareren. Richard weet alles af van voet- en houdingsproblemen. In een kennismakingsgesprek wordt het probleem van de cliënt besproken. Hierna volgt een onderzoek van uw voet en houding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste aanmeet- en productietechnieken in combinatie van een geavanceerd softwaresysteem. Er wordt geanalyseerd wat de vermoedelijke oorzaak is van de pijn die u ervaart.

Hij neemt de tijd om naar u te luisteren en kijkt verder dan alleen de lichamelijke oorzaken van je probleem. Indien nodig verwijst hij iemand door naar een fysiotherapeut, orthopeed, pedicure of andere beroepsgroep uit zijn netwerk.”

Afbeelding

‘Ik ben buitengewoon enthousiast over de nieuwe online shop in shop van Sandalinos waarin ik het assortiment van Sandalinos kan aanbieden dat het best past bij mijn klanten.’

- Richard

Podo Capelle

Podo Capelle is een praktijk voor Register Podologie en medisch pedicure behandelingen. Bij ons kunt u terecht voor voet en houdingproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in steunzolen, ortheses, nagelbeugels en voetbehandelingen. Wij werken met de meest geavanceerde technologieën om de steunzolen aan te meten.
 
Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en tot een goed onderzoek en resultaat te komen, tevens werken wij met andere disciplines samen om tot het gewenste resultaat te komen. Bij Podo Capelle staat service hoog in het vaandel en nemen wij de tijd voor u.
 
Wij hebben 3 locaties: Westmaas, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Afbeelding

‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Podolab en uitermate tevreden over de online shop van sandalinos. De sandalen meten we op maat aan, ik hoor alleen maar positieve verhalen van de mensen die op sandalinos lopen in de zomer.’

- Sandra

Podotherapie Ermelo

Mirjam Korf-van Zaane is podotherapeut sinds 1998 en is met haar praktijk gevestigd in Ermelo en Swifterbant. Als aanvulling op haar podotherapeutische zolen was er de wens slippers, sandalen te kunnen aanbieden.

Na onderzoek naar de juiste partner is zij terecht gekomen bij Sandalino’s. Na ontvangst van het eerste aangemeten paar Sandalino’s was Mirjam enthousiast en heeft zij sindsdien vele cliënten kunnen bedienen.

‘Wij zijn gewend om alle hulpmiddelen in eigen beheer te maken’ aldus Mirjam. ‘Hier meten wij aan, kiezen samen met de cliënt model en kleuren en tenslotte vertalen we ons zolenplan naar de slipper of sandaal.’ Mirjam ervaart de aftersales van Sandalino’s als een meerwaarde als er onverhoopt alsnog een aanpassing gedaan moet worden.

Afbeelding

‘Na onze eerste sandaal wisten wij het meteen, Sandalinos is de juiste partner voor ons. Van begin tot eind heeft de behandelaar en de klant de volledige vrijheid de sandaal vorm te geven en dat is uniek.’

- Mirjam

Dealer worden?

Sandalinos is PLHW’s eigen merk. Sandalinos sandalen zijn speciaal voor u als Podoloog of Podotherapeut ontwikkeld voor uw klanten. De sandalen van Sandalinos zijn een perfecte aanvulling op het therapieplan.
Kom meer te weten